Augustus, 2016

27Aug(Aug 27)12:0028(Aug 28)00:00Strandfestival ZAND - Almere StrandStrandfestival ZAND

Strandfestival Zand allesvoorevents.nl

Evenement Details

Strandfestival ZAND – De leukste muzikale stranddag van de zomer!

Strandfestival ZAND wordt zaterdag 27 augustus 2016 alweer voor de negende keer gehouden op het strand van Almere en is de leukste muzikale stranddag van de zomer voor iedereen met een groot diversiteit aan muziek. Een festival waar de gemiddelde leeftijd van de bezoekers tussen de 18 en 34 jaar ligt. Uiteraard zijn kinderen van harte welkom maar zijn de kinderen onder de 16 jaar dan moeten zij met volwassen begeleiding komen.

Ook dit jaar zal het een knalfeest worden met diverse optredens van o.a. Marco Borsato, Guus Meeuwis, Typhoon, Blof, Nielson, Lil’ Kleine & Ronnie Flex, Douwe Bob, Coen & Sander, The Originals en vele andere bekenden.

Niemand minder dan Marco Borsato zal voor de allereerste keer optreden op Strandfestival ZAND. Typhoon zal met zijn eindeloze energie en zijn titanenband het strand van Almere volledig in beweging gaan brengen! En Guus Meeuwis, vriend van het festival, zal voor de zevende keer in de geschiedenis aanwezig zijn bij Strandfestival ZAND! Ook BLØF en Nielson zijn dit jaar van de partij.  Lil’ Kleine & Ronnie Flex en Douwe Bob maken beide hun debuut. Coen & Sander sluiten het festival feestelijk af. En The Originals spelen voor het vijfde jaar op rij de hele dag door tussen de overige artiesten. En natuurlijk weer alles op verzoek!

Tijd

27 (Zaterdag) 12:00 - 28 (Zondag) 00:00

Locatie

Almeerderstrand

IJmeerdijk 1, Almere

Organisator

Top
X