Juni, 2018

01Jun15:00Taste of Amsterdam 2018Taste of Amsterdam 2018 (1 juni 2018 t/m 3 juni 2018)

taste of amsterdam

Evenement Details

Taste of Amsterdam?

Taste is hét restaurantfestival van Amsterdam!

Nieuwe en gevestigde restaurants, innovatieve bars; Amsterdam wordt steeds lekkerder. Taste of Amsterdam haalt verse en gevestigde smaakmakers van de hoofdstad naar het Amstelpark. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juni 2018 verzamelen meer restaurants dan ooit zich op dit vierdaagse, culinaire festival. Met deze restaurants, de tastings, workshops, muziek en een foodmarket is Taste of Amsterdam om je vingers bij af te likken.

Het Amstelpark wordt een verzamelplaats van chefs en hun signature dishes; nieuwe gezichten en vertrouwde namen! Taste of Amsterdam is een restaurant festival waar jij eindelijk de kans krijgt om de beste chefs en keukens van Amsterdam op één plek te vinden en te proeven. De grootte van de gerechten zijn daarom afgestemd om jou de kans te geven om van meerdere restaurants iets te kunnen proeven tijdens je bezoek op Taste of Amsterdam. Met een cocktail, speciaal biertje of goed glas wijn dans je door het park op fijne deuntjes!

Er is niet alleen veel te proeven op Taste of Amsterdam, maar ook heel veel te doen. Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs, masterclasses en veel meer entertainment! De hobbykoks die liever in hun eigen huis aan de slag gaan, struinen de food market af. Ze proeven en nemen bijzondere ingrediënten mee voor Taste of Thuis. De uitgedroogde proever lest zijn culinaire dorst. In de wijnproeverijen of tijdens workshops leer je van alles over dranken en hun geschiedenis. En wie gebaande paden durft te verlaten, belandt zomaar in verscholen tuinen waar ongewone spirits geschonken worden…

Tijd

(Vrijdag) 15:00

Locatie

Amstelpark

Amstelpark 1

Organisator

RARE BV Anthony Fokkerweg 61 , 1059 CP Amsterdam

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X