September, 2017

20Sep17:3019:30Toen wij van Rotterdam vertrokkenMaaspodium - buitentheater

Evenement Details

Locatievoorstelling over de maakbaarheid van de toekomst en de kracht van het lot

“Buitengewone locatievoorstelling (…) razend knap” schreef het NRC Handelsblad (****) over Toen wij van Rotterdam vertrokken. Deze varende succesvoorstelling uit 2015 wordt nu hernomen.

Je stapt op een boot en met Delfshaven als decor ontmoet je al varend vijf mensen uit de Rotterdamse haven. Op de kades zie je hen op een beslissende dag in hun leven. Hoe verder je vaart, hoe meer hun levens met elkaar verknoopt lijken te raken. Allemaal proberen ze er het beste van te maken. Ben je in staat om je leven te sturen? Of heb je het niet zelf in de hand? Toen wij van Rotterdam vertrokken gaat over de maakbaarheid van de toekomst en de kracht van het lot. In de haven ligt de toekomst aan je voeten en jij kan ervan maken wat je wilt. Of toch niet?

Toen wij van Rotterdam vertrokken is gebaseerd op gesprekken met mensen en bedrijven uit Delfshaven.

Duur voorstelling: 2 uur.

Zilveren Krekel
Toen wij van Rotterdam vertrokken ontving in 2016 een Zilveren Krekel voor meest indrukwekkende jeugdproductie.

Captain’s dinner
Bij alle voorstellingen om 17:30 uur kan je na afloop aanschuiven bij het Captain’s dinner in thuishavencafé Maaspodium voor maar € 20 inclusief drankje. Met iedere keer een wisselend thema en programma. Reserveren voor het Captain’s dinner kan door bij je reservering te kiezen voor een combiticket (voorstelling + Captain’s dinner). Eet je vegetarisch? Kies dan voor de combiticket met de toevoeging VEGA. Heb je allergieën of specifieke dieetwensen, stuur dan een email naar therese@maastd.nl.

Groepsbezoek
Voor voorstellingsbezoeken met schoolklassen neem contact op met Dana Kibbelaar (dana@maastd.nl of 010 7070438)
Voor groepsarrangementen voor bedrijven en andere groepen neem contact op met Lisanne Jacobs (lisanne@maastd.nl of 010 7070433)

Praktisch

Toen wij van Rotterdam vertrokken begint en eindigt in de foyer van het Maaspodium en duurt in totaal twee uur. We verzoeken je tien minuten voor aanvang aanwezig te zijn zodat de voorstelling op tijd kan starten. Vanaf de foyer is het +/- 10 minuten lopen naar de boot. Aangezien de voorstelling buiten plaatsvindt, adviseren wij je rekening te houden met de weersomstandigheden. Kleed je warm aan en denk aan goede regenkleding. Paraplu’s zijn niet toegestaan op de boot in verband met het zicht op de kades. De boot is beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers, neem bij vragen contact met ons op (info@maastd.nl of 010-7070430).

Tijd

(Woensdag) 17:30 - 19:30

Locatie

Maaspodium

Sint-Jobsweg 3

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X