Juli, 2019

This is a repeating event

05Jul17:0023:00Vorkje-Prik Foodfestival

vorkje-prik foodfestival Utrecht

Evenement Details

Ben jij gek op foodfestivals? Dan mag je “Vorkje Prik“ editie 2019 zeker niet missen. Elke lekkerbek en smulpaap is van harte welkom in het weekend van 5, 6 en 7 juli 2019. In dit gezellige en heerlijke weekend, zullen de smaakpapillen worden geprikkeld door de beste foodtrucks. Uiteraard zijn er verschillende bars waar de dorst gelest kan worden.

Tevens zal er naast alle lekkernij tijdens Vorkje-Prik genoten kunnen worden van live muziek. Verschillende toffe bands en dj`s zullen tussendoor tijdens het festival gezellige en lekkere muziek draaien.

Ook is er deze editie aan de kinderen gedacht en zal er in samenwerking met Sportopvang Maarssen een dag vullend programma zijn, waarbij de kids bezig gehouden worden met verschillende leuke en sportieve activiteiten en workshops. Kinderboerderij van Geertjes Hoeve zal ook tijdens dit festival weer aanwezig zijn.

Proef, ervaar & geniet

Met live- en vinylmuziek op de achtergrond kan je heerlijk genieten van het lekkerste eten met zorgvuldig uitgezochte ingrediënten en smaken. De leukste foodtrucks bereiden vers het eten voor je en uiteraard zullen er ook bars zijn voor een overheerlijk biertje, wijntje of frisje.

De locatie van Vorkje-Prik is het Berlijnplein. De organisatie van Vorkje-Prik hoopt je daar te mogen verwelkomen.

GRATIS entree!

Geopend:

Vrijdag: 17.00 – 23.00
Zaterdag: 14.00 – 23.00
Zondag: 14.00 – 21.00

vorkje-prik foodfestival

Tijd

(Vrijdag) 17:00 - 23:00

Locatie

Berlijnplein

Berlijnplein, 3541 CM Utrecht

Organisator

Vorkje Prik

Top
X