Mei, 2018

12Mei14:0015:30Wandelen met Boom en Co

kasteel landgoed keukenhof lisse

Evenement Details

 

Samen met Groei & Bloei afdeling Bollenstreek organiseert het Natuur Milieu en Educatie centrum De Groene Bol dit jaar een zestal wandelingen onder de titel ‘Boom en Co’. Deze zes wandelingen vormen met elkaar een volledige introductiecursus over bomen en wordt gehouden vanuit het lokaal van De Groene Bol op het Landgoed Keukenhof.


Tijdens deze wandelingen wordt aandacht geschonken aan de verschijningsvormen van bomen en struiken gedurende het gehele jaar. Bomen herkennen aan de knoppen, de schors, de bladeren, de bloemen en de vruchten. Tijdens de wandelingen wordt ook aandacht geschonken aan de natuurlijke processen die plaats vinden in de natuur en worden ook de kruidachtige planten niet vergeten.

Boom en Co is dus een prima gelegenheid om uw kennis over bomen en struiken te vergroten of deze op een heel interessante wijze weer eens op te frissen.

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is gratis.

NME de Groene Bol bevindt zich op Landgoed Keukenhof tegenover restaurant de Hofboerderij en naast kinderboerderij Poelepetaat. Landgoed Keukenhof is vrij toegankelijk.

De wandelingen beginnen om 14:00 uur en duren ongeveer anderhalf uur.

Meer informatie en aamelden
Groei en Bloei, de heer Wim Grimme via grimme@xs4all.nl of 0252 – 413 657.
NME de Groene Bol, Brenda Clemens via brenda@degroenebol.nl

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 15:30

Locatie

Landgoed Keukenhof

Keukenhof 1

Organisator

NME De Groene Bolinfo@degroenebol.nl Keukenhof 1, 2161 AN Lisse

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top
X