December, 2019

This is a repeating event

13Dec12:0021:00Winter Fair Woerden13 en 14 december 2019, stadshart Woerden

winter fair woerden 2019

Evenement Details

Kom de betoverende sfeer proeven tijdens Winter Fair Woerden!

Op vrijdag 13 december 2019 en zaterdag 14 december 2019 zal de vestingstad Woerden volledig in het teken van Kerst staan. De Rijnstraat, Voorstraat en het Kerkplein zullen worden omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt waar je al jouw kerstcadeaus kunt vinden en waar je kunt genieten van winterse versnaperingen.
Woerden zal volledig in een winters jasje gestoken worden. Een sfeervolle kerstmarkt en allerlei andere gezelligheid is er tijdens deze twee dagen te vinden.
In de historische binnenstad zullen meer dan 120 kerstkramen de sfeer optimaliseren. Heerlijk struinen dus! Ga op zoek naar leuke en originele kerstcadeaus en bijzondere delicatessen. Kerstkoren zullen de straten vullen met gezellige kerstliedjes. Opwarmen doe je warme chocolademelk en glühwein.

Kinderen kunnen tijdens Winter Fair Woerden gratis een ritje maken in de kersttrein. Ook is er een zweefmolen. De kans is tijdens dit festijn groot dat je de kerstman, sneeuwprinses of ijskoningin tegen het lijf loopt. Verder is er bij Bakkerij van Maanen de mogelijkheid om zelf broodjes te bakken op een vuurtje.

In de tent op het plein aan de Westdam kun je prachtige kersthangers knutselen met BSO Kind&Co. En op zaterdag kan iedereen zich in de tent zich laten schminken!

Tijd

(Vrijdag) 12:00 - 21:00

Organisator

BIZ Vereniging Stadshart Woerden.

Top
X