Martijn Martell
Over onsVideoLocatieReviews

Martijn Martell is veelzijdig entertainer die met zijn discipline en enthousiasme van elk evenement een feest weet te maken.

Door zijn jarenlange ervaringen als artiest is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw diner, bruiloft, open dag, diner, opening, bedrijfsfeest, familiedag, fusie, surpriseparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander evenement.

Martijn weet iedereen te boeien met zijn table-magic, ballooning art, workshops goochelen, kindershows en presentatietechnieken.

Tegenwoordig heeft hij ook een enerverende magic show on stage, waarbij het publiek interactie deelneemt aan de act.

* Table-Magic
* BallooningArt
* Presentatie
* Kindershows

Table-Magic
Martijn is een graag geziene artiest op ieder event. Op een ontspannen wijze, maar wel met vingervlugge handen weet hij de meest mysterieuze wonderen onder uw ogen te laten gebeuren. Er zal nog lang over zijn aanwezigheid en entertainment nagepraat worden. Kaarten, ballen, touwen en elastieken, op het eerste gezicht doodnormale voorwerpen, waar Martijn de meest wonderbaarlijke trucs mee uithaalt!

Martijn Martell zorgt voor verbluffend mobiel entertainment. Hij weet vaak zelfs gasten te verrassen door ze hun eigen horloge of telefoon “cadeau” te geven.

BallooningArt
Martijn Martell heeft inmiddels zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van (hoe hij het zelf noemt) luchtig entertainment. Martijn Martell behoort tot Europa’s absolute top als het gaat om ballonentertainment.
Door zijn enorme interactie met het publiek, magische effecten en zijn verrassende balloncreaties wordt het publiek telkens opnieuw getrakteerd op top-entertainment van het allerhoogste niveau.

Verrassing, verbazing en interactie samengevouwen tot een kleurrijk entertainmentgeheel! Het verwachtingspatroon van uw gasten wordt groots overtroffen als Martijn Martell gaat goochelen met zijn ballonnen.

Presentaties
Naast het creëren van enorme ballonkunstwerken en het vertonen van bizarre trucs is Martijn ook de presentator bij uitstek wanneer de toon ludiek, spraakmakend en humoristisch dient te zijn!

Logo-onthullingen, productpresentaties, modeshows of artiestenprogramma’s… niets is te gek!

Serieus, zakelijk, humoristisch, magisch, ludiek of eigentijds; Martijn Martell geeft graag vorm aan uw feest of evenement.

Dit bedrijf heeft 1 reviews

  1. Ilse

    wat een waanzinnig leuk optreden afgelopen zaterdag

    Rating: 5