Augustus, 2016

13Aug12:0023:00Dance Valley 2020 - het festival dat je niet mag missen (18+)Dance Valley 2016

dance valley 2016 allesvoorevents.nl

Evenement Details

Dance Valley 2020, op zaterdag 8 augustus 2020 is het weer zover!
Dit mag je niet missen (18+ event)

Dance Valley Festival bestaat al sinds 1995 en is daarmee één van de langstlopende dance festivals ter wereld. Dance Valley zorgt met al haar verschillende artiesten en elektronische dansstijlen, entertainment en decoratie elk jaar voor een unieke beleving voor de bezoekers. En dit op het mooiste festivalterrein van Nederland. Dance Valley behoort daardoor al ruim twee decennia tot de top van de festivalwereld.

De vetste stages gaan elk jaar weer op in de glooiende heuvels van de Velsen Valley. Verschillende stages bomvol met artiesten. Dus jouw muziekstijl is zeker terug te vinden op het vetste Dance festival van het jaar!

De locatie van Dance Valley

is al ruim 20 jaar ‘Velsen Valley’, het evenemententerrein van de gemeente Velsen. Het adres is Oostbroekerweg 1, Velsen-Zuid. Het terrein ligt in recreatiegebied Spaarnwoude, onder de rook van Amsterdam, en biedt onder meer het grootste openbare golfterrein van Nederland en een indoor-skicentrum. Velsen heeft echter nog veel meer te bieden!

 

Consumpties

Het is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen naar het festival. Wij bieden een gevarieerd aanbod van eten en drinken aan op het festival. Voor vragen met betrekking tot allergieën kun je altijd even contact met ons opnemen. Gedurende het festival kan je betalen met tokens (munten). Deze zijn verkrijgbaar bij de speciale muntenkassa’s. Helaas zijn munten van voorgaande jaren niet meer geldig. Ook worden tickets en munten niet gerestitueerd.

 

2020

Schrijf je alvast in om de eerste te zijn om nieuws en up to date te blijven van de kaartverkoop.
Houd daarbij de Dance Valley website en socials goed in de gaten voor de line-up en verdere festival info!

Meer informatie vind je op de site http://www.dancevalley.com

 

 

Tijd

(Zaterdag) 12:00 - 23:00

Locatie

Velsen Valley

Oostbroekerweg 1 , Velsen

Top
X