Delicio Kookstudio & Catering
Over onsVideoLocatieReviews

Delicio staat voor aandacht en goede smaak. Aandacht, door goed naar onze gasten te luisteren. Goede smaak, in food maar ook in hoe je met elkaar en je omgeving omgaat. Je ervaart dat tijdens onze kookworkshops en met onze catering activiteiten. Samen met onze relaties maken we waardevolle herinneringen. Aandacht en smaak leidt tot een leuker leven.

Delicio is sinds 1997 actief als kookstudio en catering bedrijf. Ons bevlogen team combineert de charme van een familie bedrijf met de mogelijkheden van een professionele organisatie. Bezoek je deze website voor onze kookstudio of catering á la carte? Wij luisteren graag naar je wensen en maken dan samen met jou een beleving om niet snel te vergeten. Want dat is namelijk onze passie: het maken van geweldige smaken en pure beleving om zo een bijdrage te leveren aan een leukere wereld.

Kookworkshop voor groepen. Wil je met je eigen besloten gezelschap – zakelijk of privé – komen koken ? Op een datum en tijd naar keuze, met een menu naar keuze, met een kookworkshop arrangement dat precies aansluit bij je wensen? Dat is allemaal mogelijk bij Delicio.
Koken met groepen

Ben je thuiskok of topkok, iedereen voelt zich thuis rondom het fornuis en de eettafel van Delicio. Van 1 tot 50 personen kun je bij Delicio terecht. Onze kookstudio is professioneel ingericht, onder andere met Boretti apparatuur. En we werken met professionele materialen w.o. hoogwaardige koksmessen.

We werken met verse top ingrediënten en je wordt begeleid met een mix van fun, deskundigheid en humor. Van de bereide gerechten geniet je samen aan tafel in het gezellige restaurant met bar. De sfeer bij Delicio is informeel en gastvrij.

Rondom onze kookworkshops organiseren we verder tal van arrangementen. Zoals natuurprogramma’s, inkopen bij de boer, teambuilding, kookcompetitie en tal van proeverijen.

Een kookworkshop bij Delicio is ideaal als u een activiteit zoekt in Nunspeet, op de Veluwe, in de buurt van Harderwijk, Apeldoorn, Epe, Zwolle, Zeewolde, Nijkerk, Amersfoort, Randmeren, Dronten en Flevoland.