OCEANDIVA een varend succes

Oceandiva

OCEANDIVA INTERNATIONAL

De varende evenementenlocaties van OCEANDIVA bieden grenzeloze mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke evenementen. Van 75 tot 1500 gasten in Duitsland, Nederland en België.

 

BEDRIJFSFEESTEN
Een varend feest voor het bedrijf op het water van 75 tot 1500 gasten aan boord van de OCEANDIVA, met het prachtig uitzicht over het water en de mogelijkheid tot varen. Dit is een onvergetelijke ervaring. Er zijn schepen die samen met u een onvergetelijk bedrijfsfeest kunnen realiseren. Organiseer uw personeelsfeest, jubileumfeest, themafeest of kerstfeest in Nederland, Duitsland of België op een van deze evenementenlocaties.

Ieder evenement dat op één van deze locaties georganiseerd wordt is customized en uniek. Bij OCEANDIVA bewegen de enthousiaste organisatoren mee met uw wensen. Voor ieder event zult u een ‘eigen’ Project Manager krijgen. Als vast aanspreekpunt en deze zal zorgen dat alles voor u vlekkeloos wordt geregeld. Faciliteiten aan boord zoals catering, techniek, entertainment, meubilair en decoratie, maar ook ligplaatsen, logistiek en personele invulling worden verzorgd.

Stap aan boord en organiseer hét feest waar iedereen nog lang over na zal praten.

CONGRES
Wilt u een congres organiseren op een bijzondere evenementenlocatie? Dan bieden de locaties van OCEANDIVA grenzeloze mogelijkheden voor u. In Nederland, Duitsland en België van 75 tot 350 gasten.
Wat uw thema of boodschap ook is? Hiervoor heeft OCEANDIVA ruime ervaring met het organiseren van diverse soorten bijeenkomsten. Zoals congressen, productpresentaties, symposia, seminars en conferenties. De ruimtes op de evenementenlocaties zijn multifunctioneel, flexibel en gemakkelijk te combineren. Daarvoor lenen deze locaties zich uitstekend voor zowel klein als grote gezelschappen.