Emmen Escapes
Over onsVideoLocatieReviews

Informatie over Emmen Escapes

Escape Room Emmen Escapes is gevestigd op een unieke locatie namelijk in het kantoorpand van de oude dierentuin in Emmen. Ze combineren de passie voor Escape Rooms met de passie voor marketing, bouwen en techniek. Er zijn verschillende spelonderdelen die in geen enkele andere Escape Room te vinden zijn, aldus de makers.

Emmen Escapes heeft 2 verschillende kamers: De Kluis en The Safehouse.
De kluis die ze voor Escape Room De Kluis gebruiken is niet van echt te onderscheiden en zelf gemaakt. De reacties over deze eerste kamer zijn lovend.

Maar de makers hebben niet stilgezeten en hebben ook een tweede kamer geopend The Safehouse. Hierin begeef je jezelf in een onderduikadres van een Geheim agent. Deze kamer is naast individueel ook als Battle Room te spelen want er zijn 2 identieke kamers gespiegeld naast elkaar gemaakt. Ideaal voor grotere groepen.

Bij beide kamers worden jullie in een ruimte geplaatst, waarna je 60 minuten hebt om je doel te bereiken. De ruimte ligt vol met verborgen hints, opdrachten of puzzels die jullie allemaal moeten ontrafelen. De tijd tikt ondertussen door, wacht dus niet te lang. Het is spannend en gezellig tegelijkertijd. Een compleet unieke ervaring!

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in Emmen? Kom dan naar Emmen
Escapes.
2 unieke Escape Rooms
Escape room De Kluis
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2017
Min. leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Break-In, Dierentuin

Sinds de verhuizing van de dierentuin is alles verlaten, het lijkt wel of de tijd heeft er heeft stilgestaan. Op 1 plek na, het kantorenpand van de oude dierentuin. De bewakers van de oude dierentuin zijn namelijk niet vertrokken en hebben de opdracht gekregen om een kluis in de voormalige directiekamer goed te bewaken. Wat is er zo belangrijk dat het zwaar bewaakt achter slot en grendel ligt?

Van een mysterieuze opdrachtgever krijgen jullie de taak om de kluis op te sporen, te kraken en zonder ontdekt te worden de inhoud naar buiten te krijgen. Voor deze opdracht hebben jullie 60 minuten de tijd. Gaat het jullie lukken?

Escape room The Safehouse
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 12 spelers
Open sinds: oktober 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle, Recherche

De Dutch Intelligence Agency (DIA) heeft een lek in de organisatie. Alle geheim agenten zijn in groot gevaar ontmaskerd te worden.
Zo is ook het safehouse van geheim agent David de Graaf niet meer veilig te bereiken. Het krijgen van toegang tot het safehouse is cruciaal: hier liggen de dossiers verstopt om het lek te achterhalen.

David heeft jullie hulp nodig: help hem ontdekken wie het lek is in de DIA en zorg daarmee voor een veilig voortbestaan van de organisatie. Maar let op: eenmaal binnen, gaat The Safehouse onmiddellijk in lockdown. Ontsnappen is niet meer mogelijk, tenzij het je lukt het lek te vinden voordat de tijd voorbij is!

Tarief is €105 per kamer. € 17,50 op basis van 6 personen.
Bij de Battle (2 kamers) krijg je een korting van € 25 en is het tarief € 180. €15,00 op basis van 12 personen.