Escape Room Kings & Queens Zutphen
Over onsVideoLocatieReviews

Escaperoom Zutphen

Het Verhaal
De Kroon van de Koning gaat over de onderzoeker Henk van Zutphen die al jaren op zoek is naar de verloren kroon van de koning. De koning, Willem van Oranje, was in Zutphen in 1521. Toen de stad Zutphen werd aangevallen door de Spanjaarden heeft hij hals over kop de stad moeten verlaten en daarbij zijn waardvolle kroon en goud achter moeten laten. De koning heeft zijn kroon verstopt in de buurt van de Kruittoren maar heeft tegen niemand de exacte locatie verteld. Er zijn al velen die deze schat hebben gezocht maar helaas zonder succes. Ook Henk van Zutphen heeft zijn hele leven naar de kroon gezocht en was naar eigen zeggen dicht bij de oplossing.

Na een interview met de krant is Henk spoorloos verdwenen. Kunnen jullie de zoektocht afmaken en het mysterie oplossen?
Tarieven

Onze tarieven zijn vast per spelletje. Het tarief is dus onafhankelijk van het aantal spelers. Er kunnen maximaal 6 spelers per spel meedoen.
Maandag t/m donderdag € 75,- per boeking
Vrijdag t/m zondag € 85,- per boeking.

Vaste begintijden voor het spel:
12.00 uur, 14.00 uur, 16.00 uur, 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur.
Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag direct te boeken.
Op maandag, dinsdag en woensdag in overleg.

Wat is een Escaperoom?
Een escaperoom is een live-action spel. Het doel is om door middel van logisch nadenken en het oplossen van raadsels het mysterie van een kamer te ontrafelen. Met een team van minimaal twee en maximaal zes personen gaat u de uitdaging aan in een race tegen de klok. Alleen inventiviteit en teamwork kunnen u uit de kamer laten ontsnappen. Het is een spannend avontuur, waarover u nog lang zult napraten!

Kan iedereen meedoen?
Een voorwaarde is, dat u niet aan claustrofobie lijdt. De puzzels zijn door iedereen vanaf ongeveer 12 jaar op te lossen. Kinderen jonger dan 12 mogen deelnemen, maar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

Geheimhouding
Wij hopen natuurlijk dan degene die onze escaperoom gespeeld hebben enthousiast zijn en dit tegen iedereen vertellen. Graag verzoeken wij u om de spellen en oplossingen voor u te houden zodat de escaperoom voor iedereen een verrassing en dezelfde uitdaging blijft.