Escape Room op locatie
Over onsVideoLocatieReviews

Informatie over Escape Room Maffia & Gijzeling

In je eigen kantoor, je eigen woonkamer of je eigen schuur. Je kent de meubels. Je kent de muren. Je kent de inboedel. Maar deze inboedel is ineens veranderd. Nieuwe schilderijen. Extra kluisjes. Blacklight zaklampen. Politiedossiers. En meer.. Maar dat zie je niet, omdat veel dingen nog verstopt zijn en je hier pas later achter zult komen. Of zie jij meteen dat je klok is vervangen door een klok met een geheime kluis? En dan ineens staat daar een man met een bivakmuts in de deur opening. Deze verdwijnt na de intro weer. Jullie blijken gegijzeld. En wel door de italiaanse maffia. De deur gaat niet op slot. Maar voordat je hier weer uit mag.. Zul je een miljoen gevonden moeten hebben…

Hoe the hell kom je uit je eigen bekende ruimte!? Escape room op locatie. Een game met een spectaculair begin.
Waarbij niemand weet wat ze overkomt.
Gigantisch veel zweetdruppels tijdens het oplossen van de raadsel, puzzels, cryptogrammen en aanverwanten.
En een adrenaline boost als afsluiter: Can you escape out of your own room?

Kunnen jullie samenwerken als team? Kunnen jullie de juiste taken aan de juiste personen onderverdelen? Locked up in your own room. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen een uur uit de jullie zo welbekende kamer. Licht uit, rook aan. No escape.

Wil je eens écht iets origineels boeken? Laat je groep door ons overvallen en ontsnap binnen een uur uit jouw eigen kamer.

Wat maakt deze escape room uniek?
Concept met real life actie, waarbij de groep wordt gegijzeld door een overvaller met bivakmuts. Dit begin effect, inclusief opzwepende muziek en rook zorgt voor een uniek begin van de escape room. Daarnaast is het mogelijk om tegen elkaar te strijden wanneer er meerdere ruimtes tegelijk kunnen worden opgebouwd. Speel met 1, 2 of misschien wel 10 teams tegen elkaar: welke groep weet wat échte teambuilding is? Ontsnap uit handen van de maffia!

Overal te spelen. Je kunt je kantine, kantoor, vergaderruimte, restaurant, groepsaccommodatie, kazerne, en veel meer om laten bouwen!

Ruimte op locatie
De ruimte wordt omgetoverd tot een maffiaruimte. Slimme aankleding in combinatie met de inboedel die al aanwezig is zorgt voor een unieke beleving. Ineens word je gegijzeld en blijk je je eigen ruimte te moeten onderzoeken om te ontsnappen. Is de klok wel een klok? En wat doet die cocaïne ineens in je kantoor?? Samen met je vrienden, collega’s of familieleden heb je 1 uur de tijd. En dat terwijl de muziek loopt, de recherche je berichten doorgeeft en de overvaller om de ruimte heen cirkelt…

Escape room Maffia & gijzeling
Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 8 t/m 300 spelers
Open sinds: januari 2015
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Maffia, Recherche

Deze escape room start op je eigen locatie. De groep zit nietsvermoedend in een vertrouwde omgeving. Plots komt een man met bivakmuts binnen. De muziek start en de groep blijkt te worden gegijzeld door de Italiaanse maffia. Kun jij binnen 60 minuten ontsnappen uit je eigen ruimte!?

Omdat wij op locatie komen is dit spel in heel Nederland te spelen. In iedere stad en in ieder dorp. In iedere kantine, schuur, huiskamer en iedere kantoor ruimte. We hebben al veel soorten ruimtes omgebouwd tot een escape room. In principe is niks te gek! Belangrijkste vereiste: er moet inboedel aanwezig zijn. Denk aan tafels, stoelen, kasten en dergelijke. Wij maken hier gebruik van, de kamer wordt immers omgetoverd tot een maffiaruimte..

Voorbeelden van geschikte ruimtes die we omgebouwd hebben tot Escape Room
Onderstaande ruimtes zijn geschikt tot zeer geschikt voor het opbouwen van onze Escape Room. Dit geeft een mooi effect; de aanwezige ruimte en inboedel met aanvulling van onze Escape Room aankleding en materialen.

-Vergaderruimtes op het bedrijf zelf
-Vergaderruimtes op evenementenlocaties
-Hotelkamers
-Kantines
-Kantoorruimtes
-Brandweerkazernes
-Legerkazernes
-Omkleed ruimtes
-Groepsaccommodaties
-Huisjes op parken, zoals Center Parcs
-Huiskamers
-Keukens
-Ziekenhuis ruimtes