Escaperoom Dockum
Over onsVideoLocatieReviews

Ontdek Dokkum en haar geheimen

Dokkum, bekend als één van de elf steden van Friesland. Een kleine stad met een grote geschiedenis.

Bij Escaperoom Dockum beleef je de rijke historie van Dokkum in een spel. Het was niet een fraai begin, maar wel een gebeurtenis die tot de dag van vandaag een onuitwisbare plaats in de geschiedenis heeft gekregen.

Aan jou de taak om de mysteries rondom deze zeer belangrijke gebeurtenis voor Dokkum te ontdekken. En wat heeft het voor Dokkum betekend?

In je zoektocht naar antwoorden maak je kennis met deskundigen. Lukt het om samen de geheimen rondom Dokkum te ontrafelen?

Je hebt 60 minuten de tijd.
Het spel

Bij Escaperoom Dockum beleef je een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 2 tot 6 personen een kamer binnen. Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. In de kamer bevinden zich puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen. Ga als een team op onderzoek uit en los het geheim op.
Voor wie?
Algemeen

Escaperoom Dockum is geschikt voor iedereen. Je hoeft geen speciale vaardigheden of kennis te hebben om de puzzels op te lossen en de verborgen aanwijzingen te vinden. Het spel verlangt creativiteit, nieuwsgierigheid, vindingrijkheid en vooral… logisch nadenken!
Vrienden en familie

Met vrienden of familie op zoek naar spanning en heel veel plezier?
Escaperoom Dockum biedt een spannende activiteit voor vrienden en familie.
Kinderen onder de 16 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.

Reserveren
Bij Escaperoom Dockum beleef je een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 2 tot 6 personen een kamer binnen. Het doel van het spel is om de kamer binnen 60 minuten te verlaten. In de kamer bevinden zich puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen. Ga als een team op onderzoek uit en los het geheim op van deze prachtige stad van Friesland.

Prijzen
2 t/m 3 spelers. € 17,50 p.p.
4 t/m 6 spelers. € 15,00 p.p.
Kinderen t/m 12 jaar. € 10,00 p.p.