Escaperoom Drenthe
Over onsVideoLocatieReviews

Escaperoom Drenthe is een van de leukste uitjes in Drenthe.

Wist je dat Escaperoom Drenthe de eerste escaperoom in Drenthe was?

Laat je samen met je vrienden, familie of collega’s opsluiten in de schuur. Lukt het jullie om binnen een uur te ontsnappen? Door verschillende raadsels en puzzels op te lossen en door goed samen te werken komen jullie steeds een stapje dichter bij de uitgang.

KAMER ‘DE SCHUUR’

Op dit moment heeft Escaperoom Drenthe één kamer. In de schuur gaan jullie proberen boer Harm te redden. Een kleine ruimte maar met uitdagende opdrachten.

Boer Harm erft al op jonge leeftijd de boerderij van zijn schoonvader. Deze heeft op zijn sterfbed verteld dat hij alle vertrouwen in Harm heeft. Echter zijn zwager, die dacht de boerderij te erven, denkt daar heel anders over. Hij gelooft er helemaal niet in dat Harm slim genoeg is om zo’n groot bedrijf alleen te runnen en werkt hem dan ook op allerlei manieren tegen. Op een dag als Harm in zijn kantoor zit, wordt de deur achter hem op slot gedraaid. Van achter de deur klinkt de stem van zijn zwager die roept: “Bewijs nu maar dat je zo slim bent, door er uit te komen.”

Over een uur is het tijd om de koeien te melken en de kalfjes te voeren. Help jij Harm op tijd te ontsnappen uit zijn kantoor? Ontsnappen kan door verschillende raadsels en puzzels op te lossen en zo steeds een stapje dichterbij de uitgang te komen.

Aantal spelers: 3 t/m 5 spelers

LOCATIE
Escaperoom Drenthe is gelegen in Wittelte langs de Drentse Hoofdvaart. Ruim een kwartier met de auto vanaf Meppel, Steenwijk, Assen of Hoogeveen.
Je wordt ontvangen in een sfeervol theehuis waar je lekker kunt zitten voordat je de kamer gaat spelen.
Parkeren kan gratis op onze parkeerplaatsen.

– zondags gesloten –