EventsBakery
Over onsVideoLocatieReviews

De Eventsbakery organiseert al ruim 10 jaar onvergetelijke uitjes voor particulieren en vrijgezellen en bedrijven. Meerdere activiteiten maakt de Eventsbakery speciaal op maat. Zo is het mogelijk om te komen: paintballen, quad rijden, offroad rijden, handboogschieten, slippen, klimmen en nog veel meer. Alle activiteiten zijn gedurende het hele jaar beschikbaar en zijn dus niet seizoensgebonden. Na afloop van activiteiten vol is het mogelijk om bij te komen en na te praten in onze horecagelegenheden. Hier kun je een heerlijke spare- rib of kipmenu bestellen met een verfrissend drankje.

Voor grote groepen is er ook voldoende ruimte op het terrein. Zo is het mogelijk om diverse teambuilding activiteiten te organiseren of speciale pokeravonden voor vrijgezellenfeesten. De Eventsbakery maakt het zelfs mogelijk om zelf een eigen uitje samen te stellen, zoals de consument dat wil.

Met meerdere vaste locaties in Nederland zoals Rotterdam, Eindhoven, Gouda, Nijmegen en Harderwijk is de Eventsbakery goed bereikbaar.

win een gratis uitje

Teambuilding Games

Ontbreekt het teamgevoel bij jouw collega’s? Het teamgevoel zorgt ervoor dat iedereen in een prettige werkomgeving goed en efficiënt samen kan werken met elkaar. Bij Eventsbakery bieden wij diverse teambuilding spellen aan om het teamgevoel te versterken!

Survival games

De Surival Games bestaat uit expeditie robinson, archery tag en electric fence. Kortom een dagje vol survival! Ideaal als bedrijfsuitje, boek daarom nu de survival games bij the eventsbakery!

win een gratis uitje