Experience island
Over onsVideoLocatieReviews

Experience Island, DE toplocatie in het hart van de Benelux.

Welkom bij Experience Island, de grootste outdoor evenementenlocatie van de Benelux met bijna 50 hectare dichte bossen, kraakhelder water, mooie stranden en natuurlijk het beste terrein voor uw bedrijfsevenementen, personeelsuitjes, presentaties en nog veel meer.

Vele evenement mogelijkheden
Wat het doel van uw evenement ook is, centraal in de Benelux vindt u alle mogelijkheden om uw doel te behalen. Een feestavond voor uw medewerkers, een presentatie van uw producten of misschien juist een uitgebreide bedrijfsfamiliedag.
De medewerkers van Experience Island adviseren u graag en nodigen u graag uit om uw wensen te bespreken.
EXCLUSIEVE OUTDOOR ACTIVITEITEN!

Voor ieder wat wils! Een variatie aan spectaculaire, spannende, leuke, gezellige en actieve outdoor activiteiten. Het prachtige natuurgebied waarin wij ons begeven biedt meer dan genoeg mogelijkheden om zeer diverse activiteiten uit te kunnen voeren. De vele verschillende soorten activiteiten zorgen ervoor dat vele bedrijfsuitjes, klantendagen, zakelijke evenementen en personeelsfeestjes een invulling kunnen krijgen. Denk hierbij aan een ruim aanbod in gemotoriseerde-, teambuilding-, en fun activiteiten.

Eden aantal van de activiteiten zijn:

Quad rijden
Van jong tot oud, van beginner tot prof. Het quad rijden op onze speciaal aangelegde baan is voor iedereen een geweldige en leuke ervaring!

4×4 rijden
Kombochten, steile hellingen en dwars door het dichte bos. Dat ervaart u in een 4×4 wagen met een van onze instructeurs die u begeleiden op ons diverse outdoor terrein.

Flyboarden
Zweef met behulp van een waterscooter boven het water! Flyboarden is een van de nieuwste watersport activiteiten. Een exclusieve en spannende activiteit!

Experience island
Baan achter de Plakken 1
5175 NP Loon op Zand

Heavy Decor construction
Ga de uitdagende en avontuurlijke opdracht van Heavy Decor aan! Bouw met metalen een constructie zoals een voer- of vaartuig en win de challenge.

Touwtrekken
Touwtrekken blijft voor iedereen een leuke activiteit! Het komt aan op kracht, uithoudingsvermogen en teamspirit. Welk team bereikt uiteindelijk de streep?

Floating golf
Slaat u een hole in one tijdens Floating Golf? Onder begeleiding slaan deelnemers vanaf de drijvende terrassen golfballen naar een 80 meter verder drijvende green!

Beachvolleybal/voetbal
Het strand van Experience island leent zich perfect voor een mooi potje beachvolleybal of beachvoetbal! Speel heerlijk in de zon een spannend toernooi aan het meer!

Zeskamp
Dit populaire spel bestaat uit 6 onderdelen. Vooraf bepaald u samen met Experience island welke onderdelen er in uw zeskamp zitten. Het team voert alle onderdelen uit.