Feestlocatie Mereveld
Over onsVideoLocatieReviews

Unieke locatie voor elk evenement – Mereveld

In het midden van het groen en toch in de buurt van Utrecht vindt u Mereveld. Een gastvrije evenementenlocatie in hartje Nederland. De vier eigentijdse zalen van het historische pand zijn allemaal voorzien van aparte faciliteiten. Daarmee is een persoonlijke sfeer voor ieder denkbaar evenement gegarandeerd. Onze eigen keuken maakt uw evenement compleet met verse smaakmakers.

Uitnodigende sfeer in zalen en tuin

Met oog voor detail wordt alles voor onze gasten verzorgd. Uiteraard volgens gemaakte afspraken en passend bij uw persoonlijke wensen. Zowel zakelijke als particuliere gasten waarderen het team van Mereveld om de gastvrije en persoonlijke benadering. Dat betekent voor u niets anders dan genieten binnen de accommodatie, of op de terrassen van deze locatie. Wenst u een sportieve onderbreking, dan biedt de directe omgeving volop mogelijkheden.

Kom gewoon eens binnenkijken

Onze unieke Utrechtse locatie is trendy, authentiek en altijd in stijl. De beste manier om die sfeer te proeven, is door vrijblijvend een keer bij Mereveld binnen te kijken. Bij aankomst op de ruime parkeergelegenheid zal u direct ervaren hoe Mereveld met de landelijke ligging het verschil maakt!