Grand Theatre
Over onsVideoLocatieReviews

Van bioscoop tot vlakke vloertheater

Dit prachtige theater uit 1939 werd oorspronkelijk gebouwd als bioscoop, maar is nu het mooiste vlakke vloertheater van Nederland. In dit stijlvolle gebouw aan de Grote Markt vind je art deco elementen evenals invloeden van de Amsterdamse School.

Benedenzaal

De indrukwekkende benedenzaal is uitgerust met een uitschuifbare tribune (tot 225 stoelen), maar op de vlakke vloer zijn eindeloos veel opstellingen mogelijk.
Zo is de benedenzaal ook een grandioze dinerlocatie (tot maximaal 120 gasten aan dinertafels).

Bovenzaal

De bovenzaal op de eerste verdieping is ideaal voor lezingen en presentaties, en heeft een vaste stoelopstelling met 100 theaterstoelen, met zicht op een ruim podium.

Studio

De studio op de tweede verdieping kan tevens naar wens worden ingericht.
Aanvullende break-out ruimtes zijn op loopafstand te vinden; vraag naar de mogelijkheden.

Bovenfoyer

De fraai ingerichte foyer op de eerste verdieping biedt een van de mooiste doorkijkjes op het bruisende stadscentrum, met uitzicht op de Martinitoren. Geniet tevens van dit prachtige uitzicht vanaf het fraaie stadsbalkon!

Dranken worden verzorgd door ‘World of Barrista’, dus lekkere koffie is gegarandeerd! Op het gebied van catering is nagenoeg alles mogelijk.

De technische mogelijkheden in het Grand Theatre zijn vrijwel onbeperkt, gezien het een volledig uitgerust theater betreft. Het Grand Theatre is een ideale locatie voor congressen, stijlvolle diners, optredens, talkshow opstellingen en presentaties.

 

Locatie

Het Grand Theatre is gevestigd aan de Grote Mark in hartje binnenstad.

 

Toegankelijkheid

Grand Theatre is helaas (nog) niet altijd toegankelijk voor rolstoelen. Neem voor vragen over de toegankelijkheid contact met ons op.