Het Amsterdamse Winterparadijs
Over onsVideoLocatieReviews

De ultieme winterbeleving!

Het Amsterdamse Winterparadijs

Dit jaar openen we de deuren naar een beter en groter winterevenement dan ooit tevoren! Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving.

Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de (nog grotere) binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en ga ijsracen op echt ijs! Vier de avond in de vernieuwde après-ski hut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé en Maan. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!

Echte sneeuw!

Begeef je in een winters wonderland met echte sneeuw, langlauf tussen de kerstbomen, gezellig curlen met je vrienden op de ijsbaan of glij van de tube jump af en land in het grote kussen. Rooster je marshmallow boven een knisperend vuurtje of ga naar de Christmas Cinema voor nostalgische kerstklassiekers.

Winterfeest!

Ook dit jaar openen de meest populaire horecazaken van de stad hier hun pop-up restaurants en brengen daarmee het lekkerste eten en drinken van Amsterdam naar Het Amsterdamse Winterparadijs! Strijk neer aan één van de houten tafels en zorg dat je het avondprogramma niet mist, want niemand minder dan Xander de Buisonjé en vele anderen zullen het winterfeest verzorgen! Daarnaast mag je ook absoluut niet de Silent Apres-Ski missen.

Gezelligheid op Het Winterplein

Dé buitenplek waar iedereen samenkomt

Het Winterplein is dé buitenplek waar iedereen samenkomt bij warme vuurkorven omringt door sfeervolle lichtjes en kerstbomen. Rooster je marshmallows aan het knisperend vuur en bekijk de schaatsers op de buiten schaatsbaan vanuit de verwarmde bar. Geniet van koek en zopie met echte winterse kost zoals oliebollen, poffertjes, braadworsten en warm op met een heerlijk warm drankje als glühwein of warme chocolademelk.

Ontdek het ultieme uitzicht over het prachtige Amsterdam vanuit ons mega reuzenrad of de 50-meter hoge zweefmolen! Of wat denk je van een ritje op de tube jump?

In de namiddag opent de gloednieuwe silent après-ski bar haar deuren met schnaps, glühwein en alles wat bij een echt après-ski feest hoort. De ski’s hebben wij alvast voor de deur gezet, de jachttrofeeën opgehangen, je hoeft alleen je vrienden op te trommelen en naar binnen te stappen.

 

Nieuw dit jaar bij Het Amsterdamse Winterparadijs!

Het Amsterdams Winterparadijs heeft nog veel meer te bieden. Bekijk hier alvast wat er te beleven is of kom gewoon gezellig langs en ervaar het zelf!

Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!

Tickets:

Met de regular ticket heb je toegang tot alle activiteiten en met de entrance only ticket kun je het terrein op, maar geen activiteiten uitvoeren. Dit is beiden op een dag naar keuze en hoeft niet van tevoren aangegeven te worden. De passe partout is gelijk aan een regular ticket, maar dan voor alle dagen!

Onderstaand een overzicht wat er bij de tickets inbegrepen zit.

Entrance Only €7,-
– Entree tot het terrein op één dag naar keuze
– Toegang tot muziekprogramma
Géén activiteiten inbegrepen
– Kinderen tot 1 jaar gratis.

Regular Ticket €19,50

–  Entree tot het terrein op één dag naar keuze
– Toegang tot muziekprogramma
Alle activiteiten inbegrepen
– Kinderen tot 1 jaar gratis.

Passe Partout €39,50

Alles van de Regular ticket voor zoveel dagen als je wilt.

Onbeperkt Entree tot het terrein voor één persoon
– Toegang tot muziekprogramma
Alle activiteiten inbegrepen
– Kinderen tot 1 jaar gratis.

 

 

Het Amsterdamse Winterparadijs wordt georganiseerd door 4PM Entertainment


Stedentrip Amsterdam

Amsterdam is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting.

hotels in amsterdamhotel in amsterdam

 

Andere kerstmarkten:
dagactie, dagaanbieding, korting