Het Oude Stadhuys
Over onsVideoLocatieReviews

Het Oude Stadhuys is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in de sfeervolle, historische binnenstad van Gouda. Het beschikt over een sfeervol interieur met marmeren vloeren, glas-in-loodramen en beroemde tapijtkunstwerken. Een indrukwekkend pand op een toplocatie! Perfect voor uw huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest, congres, seminar, vergadering, netwerkbijeenkomst of productlancering.

Het Oude Stadhuys is een totaalpartner in eventorganisatie. We adviseren graag over de organisatie van uw evenement, beschikken over hoogwaardige cateringmogelijkheden en bieden een ruim aanbod aan workshops, activiteiten en entertainment. Het Oude Stadhuys is met ruim 10 zalen zowel voor grote als kleinere groepen geschikt.

Van de ontvangst op Het Bovenplein, een plenaire meeting in De Raadzaal tot diverse workshopsruimtes. Geniet van een borrel op Het Bordes met uitzicht op de markt of een knallend feest in De Burgerhal; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Bijzondere kenmerken:
* Trouwlocatie
* Receptie
* Vergaderlocatie
* Feestlocatie
* Dinerlocatie

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Het Oude Stadhuys ligt centraal in de Randstad. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A20 en A12. Op loopafstand van het stadhuys zijn diverse parkeermogelijkheden. Komen uw gasten per openbaar vervoer? Het station ligt slechts op enkele minuten lopen!