Hotel Nassau Breda
Over onsVideoLocatieReviews

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met onze luxueuze services en faciliteiten, want wij geloven dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Onze gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’. Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Ontdek de historie van deze bijzondere locatie. Hotel Nassau Breda brengt haar gasten continu in verleiding om te genieten van het beste wat hiernumaals te bieden heeft. U kunt in het hotel zelfs alles opbiechten, maar alleen als u dat zelf wilt. Uw zonden zijn veilig bij ons.

Meetings & Events
Heeft u ooit gezondigd onder de gewelven van een Neogotische kapel? Gespeecht waar eeuwenoude echo’s klinken? Gefeest in een klooster? Of vergaderd in een huis van adel? In Hotel Nassau Breda zorgt de historische pracht voor een schitterend contrast met de onverwachte luxe van een vijfsterren locatie. Een ideale plek voor een succesvolle conferentie, een bruisende beursvloer, een bijzonder huwelijksfeest of een inspirerende business-meeting. En maakt u zich geen zorgen; al uw geheimen zijn hier veilig.

VAST AANSPREEKPUNT
Onze professionele, vriendelijke en toegewijde medewerkers helpen u graag vanaf het eerste moment tot aan de evaluatie. Hierbij heeft u altijd één persoonlijk aanspreekpunt.

SNELLE RESPONS
We voorzien u altijd snel van de juiste informatie en handelen efficiënt en daadkrachtig.

EXPERTISE
U kunt rekenen op de creativiteit en professionaliteit van experts met jarenlange ervaring in de evenementenbranche, zodat we van uw evenement een optimaal succes kunnen maken.

GRATIS WI-FI
Onze high-speed internet verbinding zorgt dat uw evenement, beurs of meeting ook een online succes wordt.

BRUISENDE OMGEVING
Hotel Nassau Breda ligt midden in het bruisende stadshart van Breda, met diverse winkels, musea, bars, theater, casino en restaurants.

GOEDE BEREIKBAARHEID
Treinstation Breda en diverse parkeergarages bevinden zich op loopafstand. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid voor valet parking of het reserveren van een parkeerplaats. Onze medewerkers informeren u graag over de best beschikbare mogelijkheden.

ALLES ONDER ÉÉN DAK
Een unieke beleving, of u voor de boardrooms komt, bars, meeting rooms, restaurant Liefdegesticht, onze authentieke kapel of onze hotelkamers, wij zorgen ervoor dat u het hotel eigenlijk niet hoeft te verlaten.