Landgoedhotel Villa Vennendal
Over onsVideoLocatieReviews

Een gezellig hotel op de Veluwe

Midden in het land, verscholen in de bossen op de Veluwe, ligt Landgoedhotel Villa Vennendal. Een prachtig en sfeervol 4-sterren hotel dat niet alleen bijzonder onderdak biedt aan liefhebbers van bossen, zandverstuivingen en heide, maar ook optimale mogelijkheden biedt om te vergaderen op de Veluwe. Bij Villa Vennendal staat gastvrijheid al drie generaties lang hoog in het vaandel. Het hotel biedt gezelligheid, lekker eten, rust en ontspanning. In de gezellige lobby waar de openhaard altijd aan is, wordt u hartelijk ontvangen. Dit is de perfecte plek om even tot rust te komen met een kop koffie of om gezellig bij te praten. Dankzij de huiselijke sfeer in het hotel voelt u zich direct thuis.

Veluwe, een uniek stukje Nederland
De Veluwe staat bekend om een mooi stukje Nederland en dat is geheel terecht. De natuur is werkelijk prachtig en daar ligt Villa Vennendal midden in! Wanneer u het hotel uitwandelt staat u direct in de Veluwse bossen en heidevelden waar u echt nog oog in oog kunt komen te staan met herten, reeën of wilde zwijnen.

De veelzijdige omgeving van het hotel biedt alles voor een ontspannen verblijf. U kunt uren wandelen en fietsen en genieten van de prachtige natuur, maar u kunt er ook voor kiezen om een dagje uit te gaan. Op steenworp afstand liggen de gezellige steden Apeldoorn, Zwolle, Elburg en Harderwijk waar u kunt winkelen of een terrasje kunt pakken aan het water. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de schitterende greens van de 27-holes golfbaan ‘Het Rijk van Nunspeet’ op loopafstand van het hotel.

Hotel Villa Vennendal is door de unieke ligging nabij het NS station van Nunspeet en de A28 voor iedereen uitstekend bereikbaar. Voor het hotel is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Op slechts enkele minuten loopafstand ligt het gezellige centrum van Nunspeet waar u kunt winkelen, een terrasje pakken of een museum bezoeken. Ontdek Nunspeet tijdens uw vakantie in hotel Villa Vennendal!

Vergaderen in het groen op onze vergaderlocatie op de Veluwe

De vergaderlocatie van Villa Vennendal in Nunspeet is de ideale plek voor een vergadering op de Veluwe. Niet alleen omdat wij centraal in het land liggen nabij de A28 en Centraal Station Nunspeet, maar ook omdat we in een bosrijke omgeving liggen. U kunt vergaderen in het groen op een inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe.

Naast de unieke ligging zijn alle vergaderruimtes voorzien van alle wenselijke vergaderfaciliteiten. Van wifi tot beamer, van koffie & theefaciliteiten tot gratis parkeerruimte. Door de uitstekende faciliteiten en onze gastvrijheid zal het u en uw collega’s aan niets ontbreken wanneer u gaat vergaderen op de Veluwe.

De voordelen van vergaderlocatie Villa Vennendal:
Centraal in het land gelegen op de Veluwe
Gelegen nabij de A28 en Centraal Station Nunspeet
Unieke vergaderlocatie in een bosrijke omgeving
Gratis wifi
Diverse vergaderruimtes met goede vergaderfaciliteiten
Gratis parkeermogelijkheid
Teambuildingsactiviteiten
Mogelijkheid om te overnachten
Ongekende gastvrijheid

Diverse vergaderzalen en vergaderruimtes

Of u nu komt vergaderen met een kleine groep van 5 personen of op zoek bent naar een grote vergaderlocatie voor 250 personen, Villa Vennendal biedt altijd een passende vergaderruimte. De vergaderzalen zijn uitgerust met flexibele wanden en kunnen daardoor multifunctioneel worden ingedeeld.

Tevens zijn de vergaderruimtes zo ingericht dat u door de grote raampartijen altijd uitzicht heeft op de natuur. In de aankleding van de vergaderruimtes hebben wij getracht het buiten binnen te halen. Door het gebruik van natuurlijke elementen, sfeervolle aankleding en comfortabele meubelen kunt u inspirerend vergaderen op de Veluwe. Immers, als u zich thuis voelt kunt u beter de informatie tot u nemen en dus efficiënter en effectiever vergaderen.
Maak kennis met vergaderlocatie Villa Vennendal

Wat Villa Vennendal echt uniek maakt is onze ongekende gastvrijheid. Ons ervaren en professionele team staat voor u klaar om er voor te zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Onze keukenbrigade kan voor u een smakelijke lunch, diner of kleine versnapering bereiden. En wilt u even een aangename onderbreking van de vergadering, reserveer dan een (buiten)activiteit in de directe omgeving.

Teambuilding op de Veluwe bij Villa Vennendal

Vergaderlocatie op de VeluweBij teambuilding draait het om samenwerken, vertrouwen, groepsdynamiek maar uiteraard ook gezelligheid. En dat kan een ware uitdaging zijn. Villa Vennendal kan u helpen bij het organiseren van een teambuildingsactiviteit.

Ons hotel is gelegen op een landgoed midden in het bos op de Veluwe, de ideale locatie voor een activiteit waar het draait om teambuilding of een aangename onderbreking van een vergadering, cursus of zakelijke bijeenkomst.

Enkele succesvolle activiteiten
Wandelen door de natuur: “Bomen in het bos”
Stap vanuit het hotel direct het bos in voor een verfrissende wandeling mét of zonder begeleiding van onze boswachter. Wij bieden meerdere wandelroutes door het bos, over de heide of de zandverstuiving van diverse afstanden.
Mindfulness: “Aandachtsoefening in het groen”
Een ontspannende activiteit (onder begeleiding) op het landgoed waarbij u de rust van het bos ervaart. U hoort de vogels fluiten en ruikt de frisse boslucht. Kom even helemaal tot rust en geniet van de groene omgeving.
Teambuilding: “Samen schapen drijven”
Landgoedhotel Villa Vennendal is hoofdsponsor van Schaapskudde Elspeet en Vierhouten. Onder begeleiding gaat u op ons landgoed als team aan de slag om schapen te drijven. Hierbij draait het om samenwerken en communiceren met de dieren en met uw collega’s. Een verrassende activiteit als het gaat om teambuilding.

De voordelen van Villa Vennendal:

Centraal in het land gelegen op de Veluwe
Gelegen nabij de A28 en Centraal Station Nunspeet
Unieke locatie in een bosrijke omgeving
Gratis parkeermogelijkheid
Diverse buitenactiviteiten
Mogelijkheid om te overnachten
Ongekende gastvrijheid

Ontspannende afsluiting van een teambuilding activiteit
Na een gezellig en leerzaam groepsuitje is het leuk om samen nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom staat het gastvrije team van Villa Vennendal in Nunspeet voor u klaar om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Reserveer een smakelijke lunch, diner, high tea of kleine versnapering en kijk terug op een succesvolle dag. En na een lange dag nog helemaal naar huis rijden is niet nodig, u kunt uiteraard ook overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers.