Limousine- en Trouwservice Otte
Over onsVideoLocatieReviews

Wilt u een speciale dag een extra feestelijk tintje geven? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw vervoer aan te passen aan de gelegenheid!

U kunt bijvoorbeeld naar het stadhuis in één van onze prachtige Rolls Royces, Bentleys of Jaguars. Natuurlijk kunt u ook de jubilaris van uw bedrijf laten vervoeren in één van onze Lincoln of Chrijsler Stretched Limousines, voorzien van alle denkbare luxe of in een echte klassieke Amerikaanse Cadillac, de favoriete auto van Elvis Presley!

Ook voor zakelijk vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien is ’t een leuk idee om uw gasten eens op gepaste wijze van Schiphol af te laten halen.

Wilt u langskomen om met eigen ogen de auto’s en bussen te kunnen bekijken dan kan dat natuurlijk ook. Wij ontvangen u graag en tonen u dan alle mogelijkheden. Denk dan bijvoorbeeld aan de grote van de instap van de auto’s.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wanneer u langs wilt komen is dat natuurlijk altijd mogelijk (ook buiten eerder genoemde tijden) . Wel verzoeken wij u altijd een afspraak te maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is en dan kunnen wij direct kijken of de meeste auto’s aanwezig zijn.

Over Otte

Sinds 1952 zijn wij -van vader op zoon- gespecialiseerd in personenvervoer in al zijn facetten!

In de loop der jaren hebben we een indrukwekkend wagenpark opgebouwd. Voor het onderhoud van ons wagenpark hebben we monteurs in dienst. Op deze wijze kunnen we ervoor zorgen dat de auto’s in optimale conditie blijven.

Onze chauffeurs weten exact hoe zij met de auto moeten omgaan en begeleiden u op professionele wijze.

Kwaliteit staat bij ons hoog in ’t vaandel. Niet voor niets is Otte limousine- en trouwservice erkend door de Vereniging van Erkende Trouwauto- en Limousinebedrijven oftewel: VETEL