Markthal Rotterdam
Over onsVideoLocatieReviews

Al vanaf de opening in 2014 kan dit gebouw iconisch worden genoemd. Overladen met (inter)nationale prijzen en lofzang is het een toeristische trekpleister van jewelste. Als het grootste kunstwerk van Nederland staat de creatie inmiddels ook wel bekend als de Sixtijnse kapel van Rotterdam, waar de Rotterdamse foodcultuur samenkomt in maar liefst 96 unieke kramen en 20 winkel- en horecagelegenheden.

Locaties
Co Solo biedt u vanaf heden exclusief een drietal locaties aan in de Markthal voor een diversiteit aan evenementen; personeelsfeesten, product presentaties, vergaderingen, workshops, borrels en noem maar op.

  • Le Perron
  • La Dolce Vita
  • Arabia

De Markthal Experience
Ervaar de diverse smaken van de Markthal Rotterdam met de Markthal Experience, waarbij uw gasten tijdens een culinaire ontdekkingstocht langs diverse stands gaan om kennis te maken met het uitgebreide aanbod van de Markthal.

Met een tasje gevuld met een plattegrond van de Markthal en een boekje met waardebonnen, gaan uw gasten opzoek naar verschillende stands voor een hapje, drankje of een gift. Denk daarbij aan een kaasproeverij, overheerklijke bonbons, frozen yoghurt of een bijvoorbeeld haring voor de visliefhebbers! Stel zelf uw (maaltijdvullende) tour samen met de keuze om uw gasten tevens iets bij te brengen over de architectuur van de Markthal.

 

Le Perron


markthal rotterdam le perron

Midden in de drukte van de Markthal maar met een eigen in- en uitgang, ligt Le Perron. Dat biologisch brood niet alleen gezond maar ook heerlijk kan zijn wordt hier zeker bewezen. Deze locatie in de Markthal mag dan ook met recht een van de meest succesvolle in de keten worden genoemd. Als een van de weinigen met een eigen restaurant, biedt deze plek ook faciliteiten die verder gaan dan alleen maar een bakkerij. Co Solo biedt deze plek aan voor uw bijeenkomst, vergadering, ontbijt, congres, personeelsfeest, product lancering en noem maar op.

Grootte en capaciteit
Le Perron is geschikt voor gezelschappen tot 100 personen voor een staande receptie, borrel of walking diner, of voor groepen tot 60 personen voor een sit down diner.

 

La Dolce Vita


markthal rotterdam la dolce vita

Bij La Dolce Vita gaat het om meer dan alleen eten. Bij deze hippe Italiaans georiënteerde formule draait het om zien en gezien worden, producten van topkwaliteit, gastvrijheid, service, fantastische wijnen en cocktails. U kunt bij La Dolce Vita echter niet alleen terecht voor mooie homemade, verrassende en verse Italiaanse gerechten. Co Solo biedt deze locatie namelijk aan voor uw evenement, vergadering, bijeenkomst, product presentatie, personeelsfeest of borrel.

Grootte en capaciteit
La Dolce Vita bestaat uit 2 verdiepingen. De totale locatie heeft een oppervlakte van 260,9 m2 en is daardoor geschikt voor maximaal 160 personen voor een sit down diner en 250 personen voor een borrel, receptie of walking diner.

 

Arabia


markthal rotterdam arabia

 

 

 

Naast een winkel op de marktvloer heeft Arabia een eigen restaurant met terras in de Markthal waar de smaak van het Midden-Oosten wordt vertegenwoordigd. Bij dit unieke concept staan de beste en lekkerste producten uit het Midden-Oosten centraal. Het draait hier om kwaliteit, verse producten, authentieke smaken en een unieke Arabische ervaring. Co Solo geeft u de gelegenheid om van uw evenement, bijeenkomst, vergadering of borrel een unieke beleving te maken binnen de muren van de Markthal in de Arabische sferen van Arabia.

Grootte en capaciteit
Arabia bestaat uit twee aparte ruimtes die afzonderlijk en met elkaar worden verhuurd. Het restaurant heeft een oppervlakte van ruim 66m2 en is geschikt voor maximaal 45 personen voor een sit down diner en voor 80 personen voor een walking diner en borrel.
Het Arabia terras heeft met een oppervlakte van 78m2 een capaciteit van 50 personen voor een sit down diner en 100 personen voor een borrel of walking diner.
Bij verhuur van de totale locatie geldt een maximale capaciteit van 95 personen voor een sit down diner en 180 personen voor een staande borrel/receptie.

 

markthal rotterdam locatie