More-Itz
Over onsVideoLocatieReviews

Over More-Itz

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de ‘sky’ echt de ‘limit’. Een mondaine après skihut aan het water? Waarom niet! Zowel ’s winters als ’s zomers staan wij voor u klaar om u de beste service te bieden, samen met onze partners. Verruil de ski’s in voor waterski’s en glijdt het water over in plaats van de sneeuw. Na het sporten komt u gezellig binnen ‘après-skiën’. Lees verder over More-Itz en ontdek wat wij u allemaal kunnen bieden.
Bedrijfsuitjes & Vergaderen

More-Itz is de perfecte locatie voor uw bedrijfsevenement.
Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een vergadering of uw bedrijfsuitje? Dan bent u bij More-Itz op het goede adres. Onze locatie is gelegen aan het water in de prachtige natuur van de Biesbosch. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw vergaderingen of bedrijfsfeest. Wij hebben zowel binnen- als buitenruimtes beschikbaar waar u tot 200 medewerkers kunt verwelkomen.
De eyecatcher onder de vergaderlocaties

More-Itz is een bijzondere vergaderlocatie gelegen aan de rand van de Biesbosch. De ruimte heeft aan drie kanten uitzicht op het water. Het uitzicht zorgt voor een relaxte omgeving. Hierdoor kunt u in een ontspannen sfeer vergaderen en brainstormen. More-Itz is gelegen aan de van de grootste binnen jachthaven van Europa, waardoor er altijd een mooi uitzicht is op de boten die er liggen. Doordat de inrichting van het pand is geïnspireerd op de Zwitserse skichalets, is er veel gebruik gemaakt van hout. De warmte die dit hout uitstraalt geeft een rustig gevoel, waardoor u zich volledig kunt toespitsen op het nemen van belangrijke beslissingen. More-Itz is met haar inrichting de eyecatcher onder de vergaderlocaties.
Verschillende vergaderruimtes

Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar in de volgende drie formaten: klein tot 16 man, middel tot 40 man of groot tot 90 man. U kunt zelf kiezen welke ruimte geschikt is voor de zakelijke bijeenkomst. Wij zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk bijv. aan beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle vergadering te realiseren. Grenzend aan de vergaderruimtes hebben wij een prachtig afgezonderd terras waar we na afloop diverse mogelijkheden hebben voor een maatwerk diner zoals lopend buffet, BBQ of à la carte.

De ruimtes kunnen uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt worden. De vergaderruimtes kunnen onder andere gebruikt worden voor:

• Kick-off meetings
• Nieuwjaarsborrel
• Teambuilding activiteiten
• Personeelsfeesten
• Productpresentaties
• Hei sessies
• MT overleg
• Cursussen en trainingen
• Private diner
Evenementen

Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor evenementen in de volgende drie formaten: klein tot 16 man, middel tot 40 man of groot tot 90 man. U kunt zelf kiezen welke ruimte geschikt is voor de zakelijke bijeenkomst. Wij zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Denk bijv. aan beamers, projectoren of geluidsinstallaties. Alles wat nodig is om een succesvolle vergadering te realiseren. Grenzend aan de vergaderruimtes hebben wij een prachtig afgezonderd terras waar we na afloop diverse mogelijkheden hebben voor een maatwerk diner zoals lopend buffet, BBQ of à la carte.

Bedrijfsuitje
More-Itz heeft een luxe uitstraling, waarbij u aan drie kanten over het water uitkijkt. We liggen aan één van de grootste jachthavens van Europa, waardoor er vele mogelijkheden op het water zijn voor uw bedrijfsuitje. Zo hebben wij verschillende partners waarmee we een uniek en spetterend personeelsuitje voor uw bedrijf creëren. Het programma wordt geheel op maat gemaakt voor u, waarin al uw wensen worden meegenomen. Op deze manier bent u verzekerd van een succesvol bedrijfsuitje.