Oesterkrakers
Over onsVideoLocatieReviews

Oesters geven uw feest, bruiloft of evenement net even dat tikje extra. Oesters zijn lekker en spannend tegelijkertijd.

Iedereen heeft er zin in. Er heerst gezelligheid. En dan… juist: oesters!

De Oesterkrakers voelen zich thuis op elk soort feest: bruiloft, netwerkborrel, jubilaris, verjaardag, beurs. Gekleed in hun bruin lederen schort en gewapend met het oestermes en maliënkolder handschoen verzorgen zij voor uw gasten een ware beleving. Want oesters eten is een beleving.

De oesterman is echte vakman die met passie u en uw gasten alles kunnen vertellen over de oesters en alle mythes die zij met zich mee brengen. Zonder daarmee op de voorgrond te treden. De oesterman doet de ware oesterliefhebber genieten van deze zilte zaligheid, maar begeleiden ook de nieuweling met zijn of haar eerste oesters. Het zal niet de eerste keer zijn dat hierdoor een nieuwe oesterliefhebber wordt geboren.

De oesterman mengt zich tussen uw gasten en kraakt ter plekke de verse oesters open. Een vleugje limoen of vers gemalen peper? Drupje Tabasco of de verrassende ‘Regenboog’? Geen probleem! De Oesterkrakers zijn als het ware een wandelende oesterbar. Zij zullen er voor zorgen dat u en uw gasten niets te kort komen in deze oesterervaring.

Er bestaat echter ook nog een andere mogelijkheid om uw gasten te kunnen laten genieten van deze zilte delicatesse: de Oesterbar!

Met deze stoere bar waant u zich op het Bretonse schiereiland en uw gasten kunnen kiezen uit de verschillende oesters die vers gekraakt uitgestald liggen op het ijs. Of wat dacht u er van om keuze uit te breiden met een oester Bloody Mary?

De Oesterbar staat met grote regelmaat op creatieve markten en culinaire evenementen als het Weekend van de Rollende Keukens, Proeft Rotterdam. En de evenementen van Rrrollend.

Met diverse soorten oesters, mooie wijnen en champagne worden de bezoekers hiermee verwent. Maar ook op grote bedrijfsfeesten of andere feesten kan de Oesterbar een uitkomst bieden.