Original Events
Over onsVideoLocatieReviews

Teambuilding en Com. Entertainment, Personeels-, Thema- en Maatwerkfeesten, Bedrijfsuitstapjes en Incentives, Special Events

Original Events is een evenementen-bureau dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van evenementen voor opdrachtgevers in met name de zakelijke markt.

Of het nu gaat om zakelijke feesten of feestelijke zaken, creativiteit is ons sleutelwoord.
Want wij zijn er van overtuigd; een sterk concept is de sleutel tot een geslaagd evenement!

Alles wat Original Events organiseert kenmerkt zich door een professionele aanpak, een verfrissende blik en oog voor detail!

Original Events kan de complete organisatie van een feest op zich nemen.
Dat begint met het bedenken van een passend concept, al dan niet ontwikkeld naar de doelstelling van uw bedrijf, tot het verzorgen van de uitnodiging en het zoeken naar de perfecte locatie en catering. Wij denken graag met u mee!

Daarnaast wordt uw evenement altijd begeleid door één van onze eventmanagers die ervoor zorgen dat alles soepel en zonder problemen verloopt.
U kunt zelf zonder zorgen volop van uw evenement genieten!

Naast de complete organisatie van uw evenement kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor deelopdrachten zoals het boeken van een specifieke artiest, band of spreker.

 

Special Events

Onder special events vallen de speciale momenten in het bedrijf die iets extra’s verdienen, zoals de opening van een nieuw pand, een productpresentatie of de organisatie van een beurs of een symposium.

Elk evenement is een uitdaging voor Original Events, of het nu gaat om een zakelijk evenement of een ludieke actie. Original Events gaat graag samen met u de uitdaging aan.

 

Bedrijfsuitstapjes & Incentives

Iets speciaals doen voor allen die te maken hebben met het voortbestaan van uw onderneming is een steeds belangrijker wordend onderdeel van de bedrijfsstrategie. Bedrijfsuitstapjes en incentives zijn bij uitstek het middel om mensen te motiveren en te belonen voor hun goede inzet.

Original Events organiseert verrassende reisconcepten, variërend van een complete vakantie tot een dagtrip, waarin avontuur en creativiteit samenkomen. Wij bereiden uw evenement voor tot in de kleinste details en dragen zorg voor de organisatie en de uitvoering.
Er rest u slechts één taak en dat is genieten!

 

Personeels-, Thema- en Maatwerkfeesten

In uw bedrijf zijn vast talloze redenen voor een feestje, zoals bijvoorbeeld een personeelsfeest, een feest voor alle relaties of een jubilarisfeest.

Naast een aantal vaste concepten zit de kracht van Original Events vooral in het ontwikkelen van evenementen op maat. Bij dit laatste gegeven wordt er een evenement ontwikkeld geheel passend bij uw wensen en uw budget. Doelstellingen als motivatie, beloning, saamhorigheid, betrokkenheid en voor ieder wat wils worden hierdoor gerealiseerd. Alles wat u wilt en dan een beetje meer……..

 

Teambuilding & Communicatief Entertainment
Voorop staat het samen doen,..het samen beleven. Een gebeurtenis waar nog lang over nagepraat zal worden.

Teambuilding kan de manier zijn om de groep waarin of waarmee u werkt tot een beter werkniveau te brengen. Zo kunnen binnen uw organisatie verborgen krachten een optimaal rendement in de weg staan. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten ondervinden de deelnemers zelf hoe de onderlinge samenwerking verbeterd kan worden, daarnaast leert u uw collega’s ook eens op een andere manier kennen. Het doel van deze activiteiten kan onder andere; het versterken van onderling vertrouwen, het experimenteren met nieuw gedrag en effectiever communiceren zijn.

Een teambuildingsdag kan op verschillende manieren ingevuld worden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een actieve of sportieve invulling, maar natuurlijk ook aan een creatieve of culturele invulling. Een voorbeeld van dit laatste is een schilders- , percussie- of zangworkshop. In samenwerking met u organiseert Original Events een evenement geheel passend bij uw wensen en uw doelstelling.
Een gebeurtenis waar uw medewerkers, team of relaties helemaal in opgaan.