PurPur
Over onsVideoLocatieReviews

PurPur is een energiek marketing communicatiebureau met een focus op zakelijke evenementen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor de overheid en non-profit organisaties. Onze kracht ligt op het gebied van advisering, projectmanagement en daarbij het verbinden van organisaties om te komen tot een gezamenlijk gesteld doel.

Kracht van het denken – Kracht van het doen
Het PurPur team denkt en handelt op een eigen wijze. Altijd in oplossingen en altijd op zoek naar het best haalbare resultaat. Geen oneindige sessies of wollige taal. Maar ‘gewoon’ doen wat we u beloven. Uw doelstellingen worden de onze. Het succes behalen we samen.

Concreet
Al ruim 12 jaar bedient PurPur de markt en heeft al meer dan 1500 projecten mogen neerzetten voor zijn opdrachtgevers. Hieronder sommen we wat voorbeelden op – in alle soorten en maten, van klein naar groot en andersom. Dat geeft u een concreet beeld van wat wij voor u zouden kunnen betekenen.
Type projecten

Marketing- en communicatietrajecten: ontwikkelen en opzetten van webinars, advisering bij opzetten jaarplannen, ontwikkelen en vormgeven van event websites, lead generation/ demand generation campagnes, 360 graden (activatie) campagnes (online en instore), incentive campagnes.

Business – en relatie evenementen: symposia, (meerdaagse) congressen, productpresentaties, workshops, seminars, lezingen, jubilea, openingsevenementen, open dagen, business challenges, award uitreikingen, executive events, roadshows, tijdschriften presentaties, netwerkbijeenkomsten, social events, (koninklijke) openingshandelingen, protocollen, bedrijfsbezoeken, incentives, Grand Prix reizen.

Beurzen: standontwerp, -ontwikkeling en -bouw, ontwikkelen beursconcepten.

Professioneel team

Communicatie is ‘key’
Wij hebben een professioneel, betrouwbaar en gedreven team waarin ieder zijn eigen specialisme kent. Altijd werkend vanuit een communicatiegedachte. Of het nu gaat om evenementen, campagnes of on-/offline communicatieadvies. Neem een kijkje op onze website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Want uiteindelijk gaan wij graag met u in gesprek.