RAI Amsterdam
Over onsVideoLocatieReviews

Een toplocatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, theatershows en elk ander denkbaar evenement.

Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen… het inspireert! RAI Amsterdam brengt vanuit het internationale Amsterdam daarom al ruim een eeuw verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar. In binnen- en buitenland.

 

CONGRES
Deze locatie is het grootste beurs- en congrescentrum van Nederland. U kunt hier uitstekend terecht voor uw congres.

FEESTEN EN PARTIJEN
De locatie biedt de ruimte en flexibiliteit voor ieder feest; een gezellige borrel, intiem diner of omvangrijk gala behoort tot de mogelijkheden.

VERGADEREN
In alle rust vergaderen, trainen of een inspirerend congres bijwonen, maar wel in een zakelijke omgeving en met uitzicht op de stad Amsterdam? En er zorgeloos van uit kunnen gaan dat alles geregeld is, dat kan hier in Amsterdam.

NATIONAAL EN INTERNATIONAAL
RAI Amsterdam Exhibitions organiseert marktleidende internationale beurzen, nationale publieksbeurzen en tal van vakbeurzen die in veel opzichten vernieuwend zijn.

Zo zijn er nog talloze mogelijkheden op deze locatie te bedenken. Mocht u meer informatie willen krijgen over deze multifunctionele locatie, dan kunt middels het aanvraagformulier hiernaast in te vullen, rechtstreeks in contact komen met de afdeling sales.