Strandpaviljoen De Marlijn
Over onsVideoLocatieReviews

Strandpaviljoen De Marlijn op Schiermonnikoog is de meest noordelijke strandlocatie van Nederland. Aangezien het gebouw nog op de duinen staat, heeft het paviljoen een permanent karakter. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap zijn wij voor uw diner, lunch, tapastafel, receptie, feest, bruiloft etc. dan ook het hele jaar open, ook in de avonden. Verder is Strandpaviljoen De Marlijn dagelijks open van ± half februari tot half januari. In januari en februari zijn wij in ieder geval de weekenden open, alsmede de gehele kerstvakantie. Voor de resterende dagen is het verstandig even te informeren.

Naast een kop koffie of een drankje, bieden wij u ook de mogelijkheid te lunchen, van borrelhapje tot uitgebreide maaltijd. In het hoogseizoen hebben wij ’s avonds een uitgebreide ‘a la carte’ kaart met vooral veel visgerechten. De gerechten uit onze keuken hebben veelal een Mediterraan of een Exotisch karakter.

Voor gezelschappen hebben wij LUNCH, TAPASTAFELS en andere SUGGESTIES klaar liggen, maar op onze website staan de menukaarten gepresenteerd. Wilt U met een gezelschap dineren, dan kan dat in overleg. Wij beschikken in ieder geval over een aantal suggesties, met daarin zoveel mogelijk streekproducten, zoals Schiermonnikoger lamsvlees. Gedurende het hoogseizoen (april t/m september) en feestdagen nemen wij alleen grote gezelschappen aan onder bepaalde voorwaarden.

Vraag via het formulier hier aan de zijkant meer informatie aan over Strandpaviljoen De Marlijn op Schiermonnikoog.

Wij wensen U een prettig verblijf op Schiermonnikoog.