Studio 76
Over onsVideoLocatieReviews

Studio76

Studio76 in Etten-Leur biedt een modern decor voor zakelijke events dat doet denken aan metropolen als New York en Tokyo.

Drie onderscheidende ruimtes

Een gezellige borrel, een stijlvol diner of een onvergetelijk bedrijfsfeest? Kies de ruimte die het best past bij uw event. In het sfeervolle grand café is de lange bar het centrale punt. Op de etage vindt u de moderne bovenzaal, met het lichte en open interieur. Achter de grote deuren wacht de grote zaal, met het karakter van een exclusieve club.

Maak de combinatie

Studio76 verenigt drie ruimtes die onderling enorm verschillen. Het contrast ziet u in de capaciteit en in de sfeer. In de combinatie ontstaan mogelijkheden die u elders niet snel vindt. Zo kan een multi-mediale presentatie in de bovenzaal overgaan in een ontspannen borrel in het grand café. Zo kan het bedrijfsfeest in de grote zaal voluit spetteren, terwijl er in de lounge-room plaats is voor een goed gesprek.

Alles voor een geslaagd event

Achter Studio76 staat een team van drie organisatoren. Elk met ruim 10 jaar ervaring met het bedenken en organiseren van concerten, dancefeesten en zakelijke events. Als u kiest voor deze locatie, krijgt u er een waardevol klankboord bij. Zij zorgen in elk geval dat u niets over het hoofd ziet. En als u dat wenst, helpen ze u met het uitwerken van uw idee en het organiseren van uw event.

Arrangementen

Vergaderarrangementen
Receptie/Borrel arrangement
Feestarrangement