Success Events
Over onsVideoLocatieReviews

DMC | Incentives | Meetings & Congresses | Events

Onvergetelijke events
Success Events, uw full service organisatiebureau voor events in binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van unieke incentives, meetings & congressen en bedrijfsuitjes. Wij maken uw evenement onvergetelijk!

Destination Management Company
Uw DMC voor Nederland en België. Laat ons uw incentive, congres of fietstour organiseren!

Service
Vindt u het tijd om uw personeel te trakteren op een spetterend feest of hen te motiveren tijdens een spectaculair teambuildingsarrangement? Success Events creëert voor u het ultieme bedrijfsuitje waarin teamspirit, motivatie en plezier centraal staan.

Diensten
Success Events is uw specialist voor de organisatie van evenementen in Nederland en België. Ons team heeft de kennis en ervaring om een uniek programma voor u samen te stellen. Wij verzorgen uw vervoer, verblijf en vermaak.

Geheel op maat organiseren wij uw originele, sportieve of creatieve event. Denk aan een leuke teambuildingsactiviteit of een leerzame en actieve Tablet City Game waarin u de hotspots van Amsterdam ontdekt en de stad leert kennen.  Geniet als afsluiter van een heerlijk diner. Wij nemen de gehele organisatie uit handen zodat u zelf zorgeloos kunt genieten van het event met uw medewerkers of klanten.

Locatie
Nederland heeft meer te bieden dan tulpenvelden, molens, musea en stroopwafels. Ontdek de historie van het bruisende Amsterdam, de architectuur in Rotterdam, het koninklijke van Den Haag, de gastronomie van Maastricht of geniet van het strand aan één van onze kustplaatsen. De charmante steden Antwerpen, Brugge, Brussel en Gent zijn een must-see als u België bezoekt. Laat u verrassen door een leuke chocolade workshop, interessant bezoek aan het Europees parlement of bezoek een authentieke brouwerij.

Budget en doel
Heeft u een budget of doel? Op basis van uw wensen en doelstellingen ontwikkelen wij een plan om uw medewerkers, klanten of relaties te motiveren en stimuleren.

succes events, incentives, evenementen