Superminds – creatieve denktank
Over onsVideoLocatieReviews

SUPERMINDS is een creatieve denktank in interactieve merkbeleving.

We brengen Mar/Com met beleving! Gaan altijd voor de creatieve, niet alledaagse inslag bij het helpen van bedrijven door middel van on- en offline marketing om hun marketingdoelstellingen te behalen. Dit doen we middels Cross- en Social Media, PR, Event- en Fun Marketing en we ondersteunen bedrijven op een SIMPELE, SLIMME maar vooral SNELLE manier door middel van onze Marketing On Demand service. Meer weten?

EVENT MARKETING
Jouw boodschap op een lusiek manier over brengen bij jouw doelgroep waardoor deze écht wordt ervaren én dus lang blijft hangen? Met eventmarketing creëren wij een unieke beleving, waarbij alle zintuigen zullen worden geprikkeld. Of het nu gaat om een relatiedag, opening, productlancering, jubileum of bedrijfsfeest, het gaat om de spot-on doorvertaling van de achterliggende gedachte op de juiste manier. Creativiteit, ontzorging, service, duidelijke communicatie en een punctuele uitvoering van A tot Z, zijn kernkwaliteiten die ons team van SUPERMINDS al jaren in huis heeft.

FUN MARKETING
Een groot resultaat hoeft niet duur te zijn! Met een beperkt budget, grensoverschrijdende bekendheid genereren met jouw merk of product? Met fun marketing bedenkt het team van SUPERMINDS ‘out of the box’ stunts die opvallen! Deze acties zijn vooral FUN! Snelle concepten bedenken, waarbij zowel on- als offline in een korte tijd veel aandacht en exposure wordt gegenereerd. Doel hiervan is om viraal te gaan met jouw verhuizing, merklancering, re-branding of productintroductie. Mond-tot-mond-reclame, wordt mond-tot-media-reclame met een enorm bereik door inzet van fun marketing!

Meer weten?
Vraag rechtstreeks informatie aan bij SUPERMINDS via het aanvraagformulier hiernaast.