Utrechtse Feestwinkel
Over onsVideoLocatieReviews

De complete feestwinkel van Utrecht!

Als énige in heel Nederland zijn wij ELKE DAG TOT 21:00 UUR GEOPEND! Dé Utrechtse Feestwinkel is hét adres voor al uw feestkleding & accessoires. Wij beschikken over het grootste assortiment aan carnaval- en themakleding, accessoires en feestversieringen voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor elk thema hebben wij het juiste kostuum mét alle bijbehorende feestaccessoires. Van glitter en glamour tot disneyfiguur en van charleston tot superheld. Ga bijv. verkleed als Gladiator, Sneeuwitje, Asterix en Obelix, Minnie Mouse of Leeuw. Maar ook voor de jaarlijks terugkerende thema’s zoals Halloween, Sinterklaas, Oktoberfest en Carnaval maar ook voor de actuele dresscode van de Toppers hebben wij ieder jaar een hele ruime keus uit de mooiste, grappigste en origineelste feestkostuums.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor jubileumfeestjes, huwelijken, geboortes en verjaardagen voor iedere leeftijd. Van helium tot schmink en van confetti tot opblaaspalmboom. Bezoek onze winkel of laat u alvast inspireren door een kijkje in ons productassortiment te nemen!

 

U bent hét succesnummer met de feestkleding uit onze winkel

Wij werken als feestwinkel samen met de acht grootste feestleveranciers van Europa. Deze leveranciers ontwerpen zelf hun kostuums en zijn van goede kwaliteit. Zo zijn wij zeker van een hoge mate van exclusiviteit voor onze winkel, en bent u altijd een succesnummer op feestjes en partijen. Met ons aanbod van meer dan 18.000+ verschillende feestartikelen, zijn wij zeker dat u bij ons altijd slaagt. Mocht er desondanks toch iets zijn wat u mist, dan gaan wij er graag voor u naar op zoek. Bovendien hebben wij een assortiment voor ieder budget.

 

Iedere dag tot 21:00 uur geopend + gratis parkeren!

Omdat u overdag aan het werk bent, is onze winkel in Utrecht 6 dagen per week tot 21:00 uur geopend. Waardoor u gemakkelijk na het werk even kunt binnenlopen. En omdat u bij ons toch gratis parkeert, kunt u rustig de tijd nemen om het kostuum van uw dromen uit te kiezen (ook zijn wij iedere 1e zondag van de maand tussen 12:00 en 17:00 uur geopend).