Villa Thalia
Over onsVideoLocatieReviews

Event venue

Dé evenementenlocatie van Nederland; Villa Thalia leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. Door middel van de amfitheater opstelling heeft het publiek vanuit de hele zaal goed zicht op het podium. De befaamde en gewilde frontrow is ook in Villa Thalia mogelijk. De zitplaatsen zijn verdeeld door middel van rangen. Ook gastronomisch voorzien wij gasten, op welke rang dan ook, van alle gemakken.

Het weekend vieren met een comedyshow, meezingfestijn of modeshow? Bij Villa Thalia is het allemaal mogelijk! Neem voor een actueel overzicht van de events in Villa Thalia een kijkje in ons programma.

Villa Thalia beschikt ook over een uitschuifbare catwalk. Deze catwalk wordt in zijn geheel of voor de helft ingezet. Door de catwalk na de show in te schuiven is er voldoende ruimte voor een goede afterparty. Op het podium bevindt zich een steigerconstructie waar modellen, dansers en acrobaten ook kunnen schitteren. In de zaal bevinden zich nog drie kleine podia, ook inzetbaar.

Villa Thalia beschikt over een 360 graden projectiescherm. Inzet van dit projectiescherm geeft een show extra beleving. Naast onze contentbibliotheek kunt worden er ook custom made beelden vertoond op het projectiescherm.

 

Villa Thalia – INDRUKWEKKENDE EVENEMENTENLOCATIE

Vanzelfsprekend neemt u alleen met het allerbeste genoegen. Het mag uw gasten op geen enkel front ook maar aan iets ontbreken. Geen evenementenlocatie in Nederland biedt zoveel beleving, gemak, sfeer, entertainment en exposure mogelijkheden als Villa Thalia. Zowel voor grote als kleine organisaties geldt Villa Thalia als dé perfecte plek voor congressen, seminars, productpresentaties en corporate events.

  • Bij uitstek geschikt voor presentaties, bijeenkomsten, lectures van 125 tot 1.000 gasten
  • Culinaire verzorging
  • Unieke amfitheater opstelling / catwalk die aandacht oproept
  • Diverse break out rooms
  • Alle presentatietechnieken in huis: geen zorgen of hoge kosten voor u
  • Ruime keus showelementen en entertainment
  • Centraal gelegen: parkeergarage en beste hotels naast de deur, op loopafstand van Rotterdam CS
  • Event Support Services: van uitnodiging tot evaluatie

Route:
Villa Thalia ligt op loopafstand van Rotterdam Centraal Station, tramhaltes Weena/Stadhuis en metrostation Stadhuis. Automobilisten vinden Villa Thalia door via het Hofplein de Coolsingel op te rijden en meteen de eerste afslag rechts te nemen.

Parkeren:
Parkeergarage Kruiskade is de directe buurman van Villa Thalia. Deze parkeergarage is zeven dagen per week 24 uur per dag geopend.