Workshop Stand Up Comedy – Playground Comedy
Over onsVideoLocatieReviews

De Workshop Stand Up Comedy is één van de de meest leerzame en hilarische belevenis voor uw besloten gezelschap. Lach om en met elkaar!

Deze Workshop Stand Up Comedy is voor iedereen die op een komische manier wil kennismaken met Stand up comedy. Het is een ideale voor een besloten groep waar iedereen elkaar een beetje of goed kent.

Denk aan:
– een vrijgezellenviering,
– verjaardagsfeest,
– bedrijfsevent of personeelsuitje,
– familiedag

Waarom de Workshop Stand Up Comedy boeken?
U leert in korte tijd alles waar een stand up comedian mee te maken heeft. Hoe maak ik mensen aan het lachen? Wat zijn de do’s en don’ts? Hoe bouw ik een goede grap op? Hoe gebruik ik stem, timing, mimiek en woorden? De voordelen van Workshop Stand Up Comedy is dat je iets leert wat interessant is maar waar je ook in je leven gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld op je werk of een andere gelegenheid waar je een presentatie moet doen. Boven alles gaat u natuurlijk ontzettend veel lachen en plezier maken met uw gezelschap.

Programma Workshop Stand Up Comedy
Het programma begint met een inleiding van onze fanatieke Comedy Coach, een van de professionele stand up comedians van Playground Comedy. Bij de inleiding leer je over het verschil tussen stand up en cabaret en de wetmatigheid van humor. Aan welke voorwaarden voldoen succesvolle grappen? U krijgt een paar gouden tips aangereikt.
Daarna is het tijd om Stand Up Comedy zelf in de praktijk te brengen. Verdeeld in teams ga je met je gezelschap brainstormen, sparren en grappen bedenken. Onze Comedy Coach loopt rond om te assisteren.

Als komen jullie weer bij elkaar voor de grande finale, namelijk: de hilarische presentaties. Elk team gaat een korte comedy show weggeven. U gaat uw vondsten afvuren op de rest van het gezelschap. Raak of niet raak, het levert altijd grote hilariteit en veel gezelligheid op!
Tussendoor evalueert u en krijgt u opbouwende en vakkundige feedback van de Comedy Coach.

 

Categorie:
Workshop, Comedy, Theatraal

Programmaduur:
2 – 2,5 uur

Aantal deelnemers:
onbeperkt

Locatie:
Deze workshop is op elke locatie uit te voeren.
Eventueel kan de aanbieder van deze workshop een locatie voor u huren