Hoe werkt adverteren op allesvoorvoorevents.nl?

Een advertentie plaatsen doet u helemaal zelf. Voor deze mogelijkheid hebben wij gekozen omdat u dan de gelegenheid heeft uw aanbod, diensten, bedrijf naar eigen inzicht en perfect te omschrijven. U weet tenslotte zelf het beste wat de mogelijkheden binnen uw bedrijf zijn en als geen ander te vertellen wat u allemaal te bieden heeft.

Een advertentie plaatsen

Op elke pagina ziet u rechts bovenin een blauwe button met de tekst ADVERTENTIE PLAATSEN. Klik op deze button en u wordt naar een pagina gestuurd waarop u uw gegevens kunt invullen. Wij vragen u naar de NAW-gegevens  en de naam van uw website.

Als u deze allemaal heeft ingevuld, klikt u op de button volgende, waarmee het volgende scherm geopend wordt.

Hier kunt u de rubriek sorteren waaronder uw bedrijf/organisatie past en waarin u zich graag wilt presenteren. Er kan gekozen worden voor een hoofdrubriek of een sub-rubriek.

Nadat u de juiste rubriek heeft gekozen komt er een tekst box, waarin u een korte en bondige omschrijving van uw bedrijf kunt geven. Een inleidend verhaal over uw bedrijf/organisatie.

Als u de tekst heeft ingevuld dan kunt u vervolgens een representatieve foto van uw bedrijf uploaden (vanaf uw eigen computer). Zodra u dat heeft gedaan kunt u op de button VOLGENDE klikken en gaat u naar stap 3

In stap 3 wordt gevraagd om de contactgegevens en daaronder kunt u aangeven in welke provincie u op onze website wilt komen te staan.

De kosten voor een plaatsing in 1 provincie kost € 10,= exclusief 21% btw per maand. We gaan uit van een samenwerking van minimaal 1 jaar en komt het totaalbedrag op € 120,= exclusief 21% btw voor een jaar adverteren op onze site.

Als extra opties (om prominenter op onze site aanwezig te zijn) kunt u kiezen uit de volgende opties:

  • Vermelding op homepage +€ 80,00 exclusief 21% btw per jaar
  • Banner zichtbaar op homepage +€ 200,00 exclusief 21% btw per jaar
  • Zichtbaar in alle provincies +€ 120,00 exclusief 21% btw per jaar

Als u aangeklikt heeft hoe u op onze site vertoond zou willen worden, ziet u het totaalbedrag en kunt u naar de betaling gaan.

U gaat dan automatisch naar een betaalpagina van SISOW, die aan onze site gekoppeld is.

Bij het voltooien van de betaling krijgt u een bericht dat de betaling geslaagd is.

Uw advertentie is dan automatisch geplaatst. Per e-mail ontvangt u van allesvoorevents.nl een bericht in uw mailbox met inloggegevens en zal tevens de faktuur worden toegezonden. Met deze gegevens kunt u inloggen en uw advertentie zelf beheren.

Zodra u bij ons adverteert kunt u ook regelmatig een nieuwsbericht naar ons sturen via ons e-mailadres kantoor@allesvoorevents.nl

Heeft u een event, een nieuwtje een aanbieding? Stuur ons dan uw bericht. Nadat wij uw bericht hebben gecontroleerd zullen wij deze plaatsen in onze blog op de website, waardoor u extra onder de aandacht gebracht kan worden.